Friday, May 27, 2011

3oo??

korang rasa kalau semua famili balik rumah maklum lah kan cuti sem musim ni..memanglah bahagia..segala benda semua lakukan berjemaah..makan berjemaah,solat berjemaah..tapi biasalah kalau semua kos meningkat..bil api,air perbelanjaa...ala bukan selalu..

bulan lepas bil api 3oo..biasanya tak sampai pon 1oo..huhu..mana taknya dulu sorang sorang buka notebook sendiri..internet wifi memang sentiasalah..malam malam saje tutup..ada hari tu tak tutup langsung..yela online sampai pukul 3,4 pagi nak tutup kat luar,takutlah mengantuklah...teros bazir..

so bulan ni kitorang dah cuba limitkan..komputer saja buka..ikot gili gilir saja...yela kami ramai malam je..pagi pagi semua gi kerja..

tak tahulah bulan ini berapa pula..


sebenarnya bagus juga kerajaan lancarkan earth our kan..tapi tak pernah peduli..

6 comments:

miss.Addin said...

bumi dah semakin tua, tapi tak ramai yang aware , HUHU '

have a nice day :)

Faaein Talip Roy said...

betul lah.. selalu aje tak endahkan pun hal2 cam ni.. selalu membazir.. erk.. hehehe..

Ayen... said...

300????bil api umah kwn ni tiap2 bulan 100-150 pun dah sesak napas,huhuhu.....

Aimi dan Pakcik Hashim said...

bayar bil tong2 lah
hehe

ZIPPO MILLER said...

halamak ai...300 banyaknye...zippo ge w/lan kedai mamak jek wakakak jimat gile2 hahah

Mat Pintu said...

salam kenal :)

bapak gua pun ngadu dalam blog dia kate bil api mahal. adeiii...maybe nanti gua balik cuti ni dh xleh nk bukak wifi smpai 4 pagi x tutup2 dah kot...hukhuk