Wednesday, May 25, 2011

conversation about sr

sekarang nikan tengah orang bercakap pasal status secret recipes halal ke tak..aq pon tak taw halalke tak..sebab selama ni kami keluarga memang meminati keknya..

search search internet ade statement ya,ade statement tidak..so tunggu jela..yang penting jangan was was sebab tukan amalan setan..

p yang penting sekarang aq nak share antara kek kek yang kami pernah beli..kalau birthday memang beli kat situ kebiasaanya..kami tak pernah cuba minuman lagi...tapi nampak cam menarik kan..

kek sis kinlek n ayah

kalau birthday aq mesti sekalikan dengan mak takpun abang sebab dekat dekat je..

kek aq biasanya share wif mum

hari tu ade beli kek sr lagi tapi tak sempat ambil gambar
lapar sangat haha..
p/s:tak berapa suka letak gambar sendiri

9 comments:

Qamarul said...

huhu saye makan jekk.
sbb dulu kawan saye kate dorg taruk wine.
pastu saye pikir balik.
kalau betol taruk wine apsal pekerje kat situ pun mkn gak.

majoriti pekerje makan kan.
takkan dorg taktau halal haram kan.
hehe so selagi takde bukti saye assume halal jer.
sbb kenkadg ade org ni dengki, nak rosak kan perniagaan org jer.

ummiarissa said...

dik..secret recipe halal...jom baca blog ni..
http://www.kancilbiru.com/2011/05/ok-boleh-makan-kek-secret-recipe-

kalau ragu-ragu tak boleh makan tau...kita share mana yang boleh ye...

KAMIHIDUP said...

kalau dah was-was tu baik jangan makan. :)

Aimi dan Pakcik Hashim said...

sementara ni pegi kedai kek melayu lah

Cik Ezy said...

sdapnye kek!

EZAN IDMA said...

jgn ragu2, tu yg penting, tp mncr halal haram tu fardu kan?

NoRMa aZurA iSMaiL said...

betul2, jgn ragu2...lagipun xtau lagi kan kesahihan nyer..

apa2pun, kek2 kat situ mmg sedap2...

bunga said...

bunga pun pernah makan..tapi mmg jarang giler la..sbb mmg mahal cikip..ahha..

mOon jOhari said...

...teringat kat adik bOngsu mOon...dia suka makan kek...dah beberapa vulan dia request nak makan kek...