Monday, May 23, 2011

dont b like me..

saja nak share ngn korang pasal satu insiden yg sgt berharga buat diri aq sbb dpt jejak kaki kat male toilet...wawa..

tak expert langsung jadi macam ni..ari tu pergilah kuar bandar ngn siblings 5 org...jarang dapat keluar mcm ni....pergi east coast mall..ala yang bentuk feri tu,spe dok kuantan tahu la ea...

ecm..gambar jauh

time keluar tu chnese new year,dh lame cuma td tbe2 tringat..pg tak ramai sgt tp tghari tros rmai nk2 org cina bru lepas raya tros kuar bandar...x buang2 baju raya dorg..

then,akak aq pegilah nk cari seluar dy,ajklah akak aq sorg lagi teman...so tinggallah kami bertiga...kmi jln2 jela...time nak balik tu akak aq yg dgn kmi bertiga ni nk pergi bayar parking..so tinggal la aq ngn abg aq berdua..abg sorg je...

abg aq ni plk bosan mnunggu dy pon nk g tndas..aq tak rasa sgt p juz follow lah dy...abg aq xtw aq ikot dy sbb mybe dy igt aq tunggu kat luar..

satu lagi nak bgtaw aq ni klo kluar xpandang skeliling sbb aq segan klo jumpa org kenal,aq follow je abg aq..dok blkg dy lah ni...tiba2 aq tersedar sbb aq dgr mcm ade org tutup pintu depan aq...upe2 upenye abg aq dah masuk tandas dh...

pintu tandas utama tahan lagi ni aq berdiri btol2 depan pintu toilet...time tu mmg ramai laki pandang aq...mestilah pelik tiba2 ade makhluk sejenis dorg yg berhijab kepala...malunye mase tu..

aq pon muka selamba kuar la...aq mmg pakar wat muka xtaw ape2...kt luar tu baru gelak...tah pe2...lepas tu tros balik..malas dh..bertuah gak sbb pernah g...korg pernah????????


kesimpulannye,,dont b like me..ikot je bontot abg aq tu...kene pandang arrow tandas ni ea...lps tu kitorang bungkus nasi beriani mkn kt rumah..




15 comments:

Freaky said...

hahaha sampai x perasan tuh masuk kat toilet.. adui lawak2 :D

Let the Pictures Fool You

Azree said...

OMG~!

Dulu hampir nak termasuk kerana over confident,

Mujur ada member tarik awal2x..

;)

Aimi dan Pakcik Hashim said...

masih budak2 takpa kot
kalau ternampak pun org maafkan

KAMIHIDUP said...

malunya kalau jadi macam ni.

SURIA AMANDA said...

oh..along pernah alami kes mcm ni...siap dah buang air lak tuh..tetiba ada mamat ensem tegur..kak..akak salah masuk toilet ke? merah padam muka...auwwww!!!sebulan lebih tak pi shopping mall tuh...

acuyuhan said...

@SURIA AMANDAhaah lagi trok kes ni

acuyuhan said...

@Aimi dan Pakcik Hashimmasalhnye dh tua bangka..hihi

Citarasa Rinduan said...

salam ziarah..

adik, thanks follow blog kak ayu ya..

kak follower yang ke 699

serikandi comel said...

hye...
wlupn agk mmalukn, tp SC rase comel sgt n3 nie...
trgelak jew SC bace... huhu
btw, bru jew 4lo blog nie...
thankz ea sbb 4lo blog SC...
salam prkenalan dr Sc... :>

Muhd Fadil said...

hehehe. lama tak pi kuantan semenjak kemaman dah ada panggung wayang.

oppsss... masuk tandas lelaki? cool !

aleen aiden said...

laa alin xpnah pasan pon bentuk ecm tu mcm feri.hu3
yeah!ade moral d ctu ye.hee

asna cute said...

kekeke xpe.. pengalaman tue hehe

http://aniesandyou.blogspot.com said...

bla baca, tringat peristiwa lama hikhikhik

Serius hot! WFTXO@#$%&*!

jeBateja said...

wehhh...salam kenal.....kalau lain kali nak masuk tandas laki...sila lah jadi cleaner.....ahakz....lesen besau tu...ahakz

vampire's lovex said...

hahaha...cmna laaaa.... mnja ehh dgn abg.... haaaaaahaha. gelak lagi