Sunday, May 29, 2011

pet

siapa ada haiwan peliharaan?kebanyakan orang mesti ada..aq ada tapi dh mati dah...biasanya orang mesti bubuh nama haiwan korang nama yang cantik cantik sampaikn nama manusia pon kalah...nama john la,peter la..
mujur kita kat malaysia..

tapi kalau kat brazil korang jangan lah bubuh nama manusia..kalau tak,masuk penjara takpun bayar..sebab undang undang kat sana kata tak boleh letak nama manusia kat haiwan..sebab pernah berlaku nama manusia yang sama dengan nama haiwan...manusia tupon perangai macam haiwan...

kucing tak rasmi..tembun

kucing tak rasmi aq banyak..tembun,thumbelina,angelina dan ballerina...semua nama kartun taw..tapi atas ni yang setia...tapi tak rasmi kalau rasmi dah lama bawa masuk rumah...

haha..kelakar pulak rasa..mujur nama kucing aq dulu toy..tapi rasa teringin nak main ngn puppy sebab comel..tapi tak boleh...

aq paling tak suka binatang yang tak ada bulu...yang licin licin...
lipas tahan lagi even ramai yang benci...

9 comments:

Faaein Talip Roy said...

dah lama tak membela.. sebab tak reti nau nak jaga.. hehehe.

Aimi dan Pakcik Hashim said...

aku pun x suka itu binatang takdak bulu licin2 (ular)

Faiz said...

npe xleh rasmi kn je tu..huhu..neway thanks ya sbb follow blog sy..sy dh letak blog ini dalam ruangan follower sy..=)

mOon jOhari said...

thanx fOllOe belOg x seberaPA mOon 2...mOon dah fOlloW kamu balik...

mOon baru je kutip 2 ekr baby meOw 2 hari pas...x pandai mkn sndri lagi...kena suap...sekarang dh pandai makan sndri dh...jenuh mummy ajaQ...hehehehe

dwaty said...

kucing saya pun dah mati... huhuhu

POSH76 said...

blogwalking

Kakzakie said...

Anak kakak tempohari ada kura-kura dan ikan last mati semuanya tak terjaga. Doh dipegang selalu....

cik mun said...

kucing mun dah hlang..sedih giler

fArAh07 said...

tringin nk kucing flat face putih suci. susah nk jmpe. n agk mahal. huhuhu. sobsss~

p/s : tumpah lalu. new here. done follow ;)