Saturday, May 14, 2011

terkena lagi..


huh..sebenarnya xde benda nak tulis sbb spnjg cuti ni dok umah je..so x berapa nak menarik la entry.. 

dalam masa yang same baru tahu jadi follower ke 600 utk sorg blogger ni..so tulis jela..kita kan kena share...huhu klo acuyuhan main toto mesti mng aritu dpt nombor bertuah ag...haha

tq to dayang

ni header dy..klo header cntik mesti blognya pon cntik kn...

x percaya?take a look this...


bgos sbb dy dh inform..sbb tu sy tahu...xla jd cam entry kat bawah ni..pending btol acuyuhan...
.

15 comments:

suha said...

waa acuyuhan memng bertuah la..thniah (^_^)

acuyuhan said...

@suhabertuahla sbb xde byk bnde sgt nk tulis..huhu

bunga said...

waahh..mmg dah ramai folower..cayalah..

dayang said...

wah..mmg acuyuhan ni bertuah sgt bulan ni..hehe..thanks da ambik ea dear :)tq da jd follower blog sy..follow blog awk balik :) :)

acuyuhan said...

@bungaciput lagi tu..huhu

acuyuhan said...

@dayanghaha..ok..tq for award

zati embong said...

jat follow sini jugak O.o

nway congrats!

kay_are said...

tahniah.. memang bertuah betul ni.. ^_^

acuyuhan said...

@kay_arehaha..bnde ni je brtuahnye..bnde len sume berhantu

acuyuhan said...

@zati embongtq follow..slm kenal

ghost writer said...

aitt..biasanya pemilik blog tuh yang buat entry kalau dapat follower.

anismelon said...

waaa..tahniah...dpt adih x??heeee

acuyuhan said...

@ghost writerhaha kmi same2 wat entry

acuyuhan said...

@anismelondpt..adiah salam perkenalan..huhu

EZAN IDMA said...

follow u