Wednesday, June 15, 2011

alahai sakit

minggu ni aq tak mengasuh sebab mak husna cuti..bukan apa husna demam..masuk kali ni,dah berapa kali dah demam..demam bukan dari rumah kami..

bukan apa..dorang 4 beradik memang selalu sakit..kecil kecil lagi semua tu dah pernah masuk wad..kami yang dah bangka bangka alhamdulillah lah tak pernah lagi dan tak nak..

sekali masuk wad,bukan hospital kerajaan..swasta..kuantan medical centre..baguslah parents dorang jaga betul..

kemungkinan dorang selalu sakit sebab dari yang sulung sampai ke bongsu memang minum susu formula..ade masalah nak minum susu ibu kot..

parents dia pula jenis lepas anak dia elok,terus buang ubat..kalau sakit lagi,duit lagi..tak apa dorang kaya..

sempat pula hakim ambil gambar sendiri..
sian pula kat husna tu sebab baby lagi dah kena masuk air,,mesti sedih kalau dengar dia menangis..parents berkerjaya..
hari ini mak ayah pergi melawat dia lah..


semalam abang dia hakim yang datang sebab tak ada orang nak ambil dia..tak pergi tadikalah..

8 comments:

My Little Diary said...

semoga cepat sembuh

wa khairul onggon said...

Kena masuk air? Ishh... Semoga dia cepat sembuh... :)

miloais said...

kesian le... kecik2 dah sakit teruk camtu kan!
moga sheols cepat sembuh ye....

Anak Wak Mail said...

semoga cepat sembuh la dia..=)

Kakzakie said...

Sakit ni kalau nak datang tak boleh kata apa, diluar bidang kuasa kita kan...

Afiq Ah said...

sakit itu dugaan. semoga baik-baik :)

aleen aiden said...

wah kecik2 lg da masuk wad ye.kesiannye..

Jangan Kalot said...

jom tolong cuba JK dalam menaikkan trafik sehingga satu juta. :) anda pn akan dapat trafik sehinggga satu juta.

Send me 1 Million Free Visitors!