Friday, June 24, 2011

antara suka dan duka

hari ini hari yang memenatkan..sebab si husna tu balik malam..dia pula asyik menangis sebab lapar..
kalau minum susu,lepas tu muntah,malas nak bagi dah..
nak kena dukung saja..

sepatutnya malam ni kami nak balik kampung..wan sakit..hari itu tok sakit..
kesian dekat kampung ada wan dan tok..

jadi ayah aq sebagai anak sulung ambil peranan..
kami bertolak awal pagi esok..tak larat malam ni..

janda baik ke jahat..yang penting wan sihat
tok aq kata wan aq ni dah tak banyak cakap,murung saja..

dalam masa yang sama,esok ada famili day dekat janda baik..cherengin hills..
tengoklah keadaan macam mana wan..
tak kisah pergi ke tak famili day

sorry kalau entri banyak berkisar pasal husna atau kampung..
ok doakan kami selamat tiba di kampung

14 comments:

iPai said...

baik2 ..

MIMIE AIZA said...

ishh x pernah pegi janda baik.. best ke kak?

Kakzakie said...

Utamakan dulu mana yg patut agar tidak kesal dikemudian hati. Budak kalau muntah-muntah atau berak-berak jangan bagi susu dulu Acu...
Biasa kalau ke docktor dia bagi utk pulihkan dyhydrate dulu sebab susu boleh menyebabkan muntah/berak berulang lagi.

bunga said...

semoga semua dalam keadaan baik..:)

NoRMa aZurA iSMaiL said...

semoga semua nyer baek...family day len kali bley wat lagi

NoRMa aZurA iSMaiL said...

semoga semua nyer baek...family day len kali bley wat lagi

Shawn Razaleigh said...

semoga cepat sembuh.
dan selamat bergembira dekat janda baik..

jemput singgah blog. entry baru

Anum said...

Hai, sy suka sgt dgn blog awk
salam perkenalan
nice blog
follow me back ok

serikandi comel said...

smoga wan awk cpt smbuh...
n have a save journey...

Tqa said...

Hai, husna. Salam kenal. Keep in touch, okeh! :D

siti kektus said...

moga segalanya dalam keadaan baik.

takpe, family day, nanti2 pon boleh, tahun depan boleh buat fmily day lagi, ;)

acuyuhan said...

@MIMIE AIZAx best sgt sbb tmpt tu msh baru

acuyuhan said...

@Kakzakiela yeke..kami mkin sumbat susu adalah..hah ...tq

acuyuhan said...

@serikandi comelx dan nak sembuh..dah meninggal