Wednesday, June 22, 2011

entri on the spot

hari ini aq curi curi masa nak online sebab sibuk melayan husna..tak boleh tinggal sekejap nak nangis..
online depan dia la ni..

budak dah makin besar..mak pula tengah buat bakul hantaran..tolonglah juga..
mak dah biasa dah buat hantaran sanak saudara..

tak ada gambar lagi sebab baru hias bakul,talam..
ni pon aq letak gambar hantaran untuk pak cik aq bertunang hari tu..

macam kek pula letak dalam secret recipe

suka sangat masakan kampung

hantaran buah

sirih menanti..
geram tengok buah tu sebab buah pic dan buah pear ada..jarang orang letak..
dan kacang panjang yang di jalin..

coversation bout sireh

acu  : mak,kenapa tak buat sireh junjung?tinggi sikit..
mak : yelah,,lepas tu nak letak cincin kat mana..dalam poket.?

erm..aq lupa yang hantaran untuk perempuan mak aq buat..

sireh junjung
cantik sireh ni..dapat juga belajar dari mak..
tapi sayang ,lepas tu buang la sireh..sebab dah layu..

ok semoga pak cik ku segera kahwin
dan berpanjangan..

16 comments:

Shawn Razaleigh said...

wah kacang panjang ke tu?


jemput singgah blog :)

ayanuts said...

cantik gubahan sireh junjung tu

rara pinkmafia said...

nice sirih junjung.

liyana said...

nice..
=)

Benrauf said...

congratz for your pacik.

Anak Wak Mail said...

cantik giler..boleh la tempah kat sini..dapat diskaun tak?

miloais said...

terer mak uols gubah hantaran nokkk....
cantik bakul buah tu!

kocix! said...

suke masakan kg jugak!
sedap nye tgkk..haha

The Games Bingo said...

jom join.

http://thegamesbingo.blogspot.com/2011/05/games-bingo-dan-giveaway.html

Mak Kucing........ said...

creative lah mak awak.... Cantik plak tangkai bakul guna kacang panjang.... heheheh....

acuyuhan said...

@ayanutssireh junjung dari belah perempuan

acuyuhan said...

@Anak Wak Mailboleh je tempah..tapi rumah dekat ke?

acuyuhan said...

@Mak Kucing........tulah..sy pon x terpk..orng berpengalamn lama kn..

acuyuhan said...

@kocix!mskn kg best..tp jrg dh skunk..katering kn

missRieRie said...

pandai gubah

.:wawa::awlas:. said...

canteknye sirih junjung tu...