Saturday, June 11, 2011

jom borong

cepat orang kuantan jom turun pergi parkson megamall sebelum esok..padahal aq baru nak pergi hari ini..


banyak kali juga parkson buat jualan gudang..memang crowded gila orang nak nak time cuti sekolah,then ramai yang nak kahwin..on time lah..

set katil yang berkualiti dari 8oo turun ke 1oo lbh..siapa tak pandang macam tu?kami ambillah..dapat pula bantal sedap free...

tahun dulu dulu aq pergi juga..masa tu dekat area mydin..baju branded murah..tapi dah habis size..ambil saja la size besar..last last dapat ke akak aq...


tapi yang lemahnya time nak bayar..ramai nye beratur..lambat betul nak sampai turn..mana taknya setiap orang angkut 1o..

aq tak pasti parkson nak jadi apa lepasni..tahu ke?

ok lah..banyak sebenarnya kerja rumah tak siap lagi..nak settlekan dulu..

6 comments:

Freaky said...

ramai yang duk beratur jadi spoil mood nak bayar.. penat beratur panjang2

acuyuhan said...

@Freakymemang pon tangan yang penat mengangkut...prot laparnye

fA!Z said...

wah.. shopping sakan ya.. hehe

anda sudah kena tag laa.. jom klik Kalau says seorang pengarah filem...

cik wiwiz said...

owhh.. seronok nya shopping!! akak dok kat kuantan ye?

acuyuhan said...

@cik wiwiz

acuyuhan said...

@cik wiwizyup kuantan..awak?