Sunday, June 12, 2011

lemahnya

huh semalam pergi parkson dengan family..boronglah.penuh gila orang...dengan pekerjanya..kami pergi bahagian tilam bantal tu saja..


aq memang tak berapa suka nak keluar..keluar keluar dah banyak berubah bandar..bangunan bangunan pon ada yang cat lain..menariklah..

bukan apa,kalau keluar tempat yang crowded,penuh dengan sale, pening kepala lepas itu..tadi pon dah muntah..
tu malas nak keluar..


sampai sampai parking penuh kat area mega..malas nak parking kat atas sebab susah nak keluar..mujur mega sebelah dengan kuantan medical centre,,so parking dekat kawasan hospital..tupon puas tawaf baru jumpa..


aq keluar tak tahu nak buat apa yelah beli barang rumah aq tengok sajalah..tak ada function pon keluar..just angkat cadar bantal...


dah sihat dah kepala lepas makan pagi..roti canai..

masa lepas kami bayar tu terus ada happy hour..happy hour kan lagi murah..
tapi tak semua..barangan terpilih saja..harini last..

ayuh kembali ke sekolah siapa yang bersekolah esok..petang ni pulang ke asrama..
mujur tak sekolah dah..esok kerjaku menanti

8 comments:

mien eaststar said...

roti canai tu sedap x ? hehe

acuyuhan said...

@mien eaststarx garing dah..sebab bungkus punya semalam lepas shopping..huhu

cik aletheea : said...

serius?
smalam kat kuantan...
nampak banner mega sales je...
seb baik x tergagal masuk parkson...
kalau x mau tak jumpe jalan balik kl sbb excited shopping...hehehe

~ Mr Ej ~ said...

bestnya megamall kuantan...kuantan parede pon best...dah lama xlepak kt sana...

Cik Jari Tembam said...

bestnye roti canai tu! :D

alin~hazlin~ said...

sedap nye r0ti canai tu..
thanks ye~
salam perkenalan~

saya masukkan awak dlm bloglist sy..

Mommy Fara said...

wow! extreme sale? 1st time dgr nie! mst gile2 kan?

diya said...

huu dulu mase dip kat jengka ,
selalu turun kuantan hujung2 minggu .
pastu lepas Mega ,KP @ECM .
berjalan je keje . hehe

salam perkenalan :)