Thursday, June 9, 2011

sukanya kira kira

assalamualaikum..erm dah lama tak mulakan entri dengan salam..

bosan wei biasanya aq kalau bosan aq suka main cubic..ulanglah main beratus ratus kali ke tetap tak jemu sebab  mencabar..


time sekolah kan setiap hari setiap kelas akan dibekalkan dengan surat khabar new strait times..time tu nak improve english sebab musim spell it right..

kalau semua orang dah habis baca,aq yang akan gunting helaian sudoku kat belakang sekali..tapi sekarang ni dah tak ada dah sudoku..sudoku pon best sebab ada cara nak mainnya..

subject math memang suka lah rasa macam mainan je main..haha tipu..tapi addmath certain tajuk saja sebab ada tajuk yang panjang gile pengiraan..itu memang aq dah surrender awal awal..

ada yang tak suka math kan..maybe dorang suka membaca macam entri ini...semua orang berbeza..

ingat tak dulu kan ada promotion kalau beli nutrigen dapat cubic yang kecil tu..aq beli wei sebab cubic lama aq dah tak ada gigi..sekarang dah hilang..


paling best aq main cubic kawan aq..memang sedap dan selesa sebab cubic tu guna spring..hari itu tengok 7.9o..nanti nak try la beli..

rupanya banyak bentuk cubic kan..tapi biasanya standard 9 tu saja..siapa yang tak pernak main try la..dia ada formula dia..aq pon tak tahu ingat lagi ke tak..

6 comments:

misscha said...

main cubic ek..mesti terel kan.... misscha pon ada wat entri pasal cubic nih....jemput singgah...

http://misscha-cecite.blogspot.com/2011/04/rubic-cubic.html

rATu kEBaYA said...

tak pernah main lagi

Syuk Ry said...

perg sudoku.. nice ak sku..
Firefox 6.0/7.0 Nightly and Aurora !!

cik eira said...

sudoku the best ! hehe cubic tak suka sbb tak pernah lepas main tu hehe ^^

**http://cikeira.blogspot.com

I E Z S M Y said...

thanks follow blog saya. salam kenal. (^_^)

Kakzakie said...

Anak kakak cubic tu dia boleh settle tau. Kakak tak rajin nak layan ini semua la hehehe....