Tuesday, June 7, 2011

tok sakit

sekarang dekat kampung..balik kampung bertiga saja,.nenek sakit kena kayak kat tangan..wei baru first time tengok kayak depan mata..

lepas ni singgah kat kakak yang belajar area ini..tak dapatlah nak buka puasa kat rumah tok sebab balik hari saja...

kalau nak tengok my village view..buka entri ini..


wan dan tok dengan cousin..

dah lama tak dengar lagu nasyid,tiba tiba dalam kereta tadi buka ikim..tenang hati..time sekolah dulu selalu dengar,sekolah agama katakan..lagu yang tak pernah dengar pon tiba tiba boleh menyanyin sendiri..dulu aq minat unic taw,,nak nak fitri..tapi dy dah kawin..

doakan tok(nenek) dan wan(datuk) sihat..inilah wan dan tok yang masih ada..
semoga tok cepat sembuh..

6 comments:

ann dhaniah said...

hi awak! kayak tu ape ye? ann xtaw le..hihi..smoga tok n wan awak cepat sembuh ye.. :) doa byk2 utk mereka jugak ye

Bella Bell said...

semoga tok dan wan sihat selalu.. aminnn..

errrr... sama la kita.. time sekolah dulu selalu dengar ikim je. sebab sekolah agama kan. hehehhe!!~

bunga said...

semoga ALLAH menyembuhkan penyakit tok..

acuyuhan said...

@ann dhaniahdia berair cket..

cik bunbun said...

semoga tok cepat sembuh. amin

~♥ iella ♥~ said...

teringat lg kt arwah tok gn wan.. Al-Fatihah...


http://fadthnwan.blogspot.com/