Saturday, July 9, 2011

a day before tomorrow

sekarang baru rasa perasaan orang nak kenduri macam mana..nak nak tuan rumah..esok my kakak fiance to be..
petang ni ramai la kot saudara mara datang nak menolong..kami masak sendiri..makanan turun temurun keluarga kami..nasi arab
esok sekali ngan kenduri tahlil insyALLAH untuk wan aq yang baru meninggal minggu lepas..

sekarang lonely kat rumah..mak ayah keluar beli daging,ambik cup cake..pergi balik beli sireh dan bunga..huhu..aq pula kena kemas rumah..

perasan tak bakul kuning kat atas tu..antara bakul yang siap di gubah la..esok husna pon datang juga

sedapnya krim fondant
cupcake yang baru diambil tadi..kuning sebab tema kuning oren belah kami..kalau nak tempah kap kek macam ni check out this website...
selalu kami tempah ngan dia kek sebab sama company dia kerja ngan ayah..berpatutan lah..
macam secret recipe rasa.. :-)

4 comments:

aqmalazmi said...

WAHHH Best nye nak kenduri esok..
heheheheh....

AnAk dEneSor said...

sure bz kn..yg penting meriah kan

MulutPayau said...

cantiknya cup cake tu....mesti sedapkan...tergugat iman...

Mak Kucing........ said...

cantiklah cupcake tu..... bape hinggit regenya????