Thursday, July 14, 2011

karak

orang lain dah lama tengok..aq baru tengok siang semalam..beriye aq suruh mak aq teman tengok..kat rumah saja..tak adalah seram sangat..
mula mula seram sebab tu true exprience..mak aq pon ada cerita pasal kejadian tu..scene masa dekat rumah tok apa entah..lupa pula..dah tak best..

nice poster
kenapa la selalu kaitkan hantu melayu dengan bomoh..cubalah buat lain..macam realiti..
satu lagi mesti gunakan perempuan berkemban untuk tarik perhatian penonton..nak nak artis baru..  

nak tengok merong mahawangsa tapi rasa macam mengantuk saja starting..nak tengok kaedah cgi saja..
ok esok esok nak tengok nur kasih the movie..abang aq baru lepas download..huhu..

syahir bukan setakat pegang tangan,siap peluk lagi..tak payahla jadi pelakon syahir..
suka tengok muka kilafairy..unique

19 comments:

Freaky said...

haha betol gak. asal hantu melayu je ada bomoh

cik nana said...

dah ulang tgk karak 2x. biasa2 je hantu kerepot, tak seram. ;p

belog|amiyo said...

tak best lah citer neh. hantu pon tak seram. hoho.

diya said...

tak seram lah cite tu,
baik balik rumah atok saye kat karak, lagiiiiiiii seram

(tegak bulu roma)

hiiiiii ~

serikandi comel said...

sy pn dh tgk dh cite karak 2...
besa2 jew la... xde yg istimewa sgtpn...

Lya Colours said...

nurkasih best !

Ema Razali said...

tak best la karak ni. baik tengok penunggu istana. lagi seram, walaupun cite tu tipu je

miloais said...

ohhh... sib baik iols memang tak minat tengok citer2 camni
ekekekeke

atty's said...

itulah..tak respek langsung shahir..kata x nak pegang2..tp pegang dan peluk..hahhahahha..

Izzah Haneefa said...

Hah. lebih baik takyah tengok. (emo:p)
mcm mase fenomena citer hantu kak limah dulu, ramai kawan2 saya 'paksa' saya tengok. tpi last2 x tengok gak smpai skarang. haha..
sbb saya agak filem2 melayu ni x ke mana plot n tema dia.. lebih kurang aje.

Nuraizat said...

aku pon tgk time siang2 gak.. hehe btw thank for following me :)

sugar2 kapas strawberry said...

cite ni kelakar lah.hantu malaysia kelakar

acuyuhan said...

@Ema Razalipenunggu istana?erm nak download la..

acuyuhan said...

@atty'smmh la..better singer than actor

acuyuhan said...

@Izzah Haneefammgla..tak berapa sgt cerita melayu yg mmprkn kebodohan melayu

fifie said...

Shahir nampak warak, tapi berlakon macam tu. Hehe

Do visit my blog, baru belajar buat.
http://fifiesazuki.blogspot.com/

acuyuhan said...

@fifiebgos buat blog ni..tp kena pandai trik prhtian orgla

MissSyarniFarida said...

x berani tgk ;(

Kim said...

karak tak best. kecewa tgk. huu