Wednesday, July 20, 2011

sekadar merasa

hari itu famili aq try la beli macam macam jenis kek..beli satu potong banyak jenis la..biasa kami beli satu kg..tapi ubah angin pula..
kami beli 7 potong berlainan jenis sebab kami 7 beranak.. tapi makan kecik kecik rasa macam tak kenyang pula...kalau satu kg tak habis pula..erm biasala..

antaranya

cheese cake

choclate banana
 sedap kek atas ni..pisang dia segar dan kuning lagi..kakak aq dia buang pisang,aq juga yang kutip.. berat kek ni

choclate strawberry

choclate cheese

gambar sengaja di crop bagi nampak besar dan korang semua terliur..ni je yang ingat..yang lain tak berapa ingat nama..hari tu masa birthdau aq tahun lepas,hampir nak beli kek durian..tapi abang pula tak suka durian..

sekarang ni musim durian..keluar kawasan rumah sampai ke beserah..banyak jual..semalam beli durian hijau dan 96..tak tahu kenapa nama agak weird..makan dengan pulut sedap..

esok nak pergi sekolah lama..majlis graduasi untuk pelajar tingkatan 6...jumaat konvo,esok raptai..
yeye dapat pakai jubah..

24 comments:

Umedia Network said...

Like2. :)

cik najihah said...

waaaa sedapnye

Alisya said...

sedap2...wa, selamat berkonvo ya!

cik ah said...

wahhh...betul2 brselera tngok kek diatas....
p/s: cam nk cuba la kek choclate banana...sedap aje nmpak..

"tahniah&selamat brkonvo erk..

DARKNOUR said...

waa,cheese cake nmpk sdp. nyum3 :]

acuyuhan said...

@cik ahcubalah..kalu reti buat lg senang

acuyuhan said...
This comment has been removed by the author.
acuyuhan said...

@cik najihahsedap mmg sedap..harga pon sedap

miss she said...

yang last skali tu kek choc mud kan.. my favourite.. hehe

cha zainol said...

teringin wei. mane nak dapat pagi pagi cam ni?
huwaaaa =='

Ary ariasputera said...

sedapnyerrr

Ary ariasputera said...

sedapnyerrr

Rihan said...

sdp nye kek2 ni sume.. he3...

MissSyarniFarida said...

*meleleh ayaq liuq*

ieka said...

lama x mkn cheese cake...nmpk sdp..heee.

sueanne said...

saya suka kek yang ada kacang walnut kat tengahnya.. tp tak tau lak namanya.. hehehe

salam kenal sis.. =)

acuyuhan said...

@sueannesy pon suka kek ada kacang

acuyuhan said...

@iekacheese cake mmg sdop tp muak ckt

acuyuhan said...

@miss shechoc mud kot..kliru ni nme2 kek

acuyuhan said...

@cha zainolsori buat awak teringin

acuyuhan said...

@MissSyarniFaridajgnlah smpi melelh air liur

Aida Omar said...

erk mengaliur tgh gambar kek nie..hehe..
suka cheese, asal ada cheese je semua kek aida sapu..hihi.
tahniah dah graduasi :)

Pure Mahabbah Fillah said...

alhamdulillah..
sedapnay...
mcm nk mkn kek jgk jea...hihii

nsmloveat said...

hye. besnye dpt mkn sume.
tp yg last skali tu chocolate indulgence name die. mmg tiap kali g SR x pandang lain dahh. huhu ;)