Monday, August 29, 2011

gonna miss u

kau tahu betapa ku sayang padamu,
hanya housing sebagai ganti
hanya takdir menentukan ia
belaianmu terasa..
ni bukan entri pasal someone ke..ni entri pasal something.. pasal handphone..ceritanya begini oleh sebab aq dah nak masuk ipta minggu ni,so aq decided nak tukar fon baru..yelah aq ingat nak tukar lepas habis spm,tapi aq amik form 6 pulak..so kena postpone la niat aq tu..lepas habis form6,barulah berkesempatan nak tukar..

aq start guna fon masa form 3,excited gila dapat fon nokia 1600 dari ayah..padahal ayah aq beli guna duit aq..amik senyap senyap dalam bank..tak kisah pon..aq guna fon ni dah 4 tahunlah..


aq memang tak nak trade in fon ni sebab sayang..tapi dah trade in dah..dapat lah 25 ringgit..baik trade in daripada dok bersepah kat rumah..dulu beli 200..aq sayang sebab aq hempas ke baling ke tetap ok..


erm sekarang aq guna fon ni..tak kisah pon apa function dia sebab aq lebih pentingkan ada wifi dan senang nak online guna fon agpon skrin besar syok..banyak kekurangan dan kelebihan fon ni..
mula mula nak beli untuk aq saja..last last ayah aq pon sekali..trade in fon dia,lepastu beli samsung lcd..sebenarnya tak terfikir pon nak beli touchscreen..tapi dah beli..

esok raya selamat hari raya..bagi siapa readers yang lebih tua..sori penggunaan kata ganti nama diri "aq"selama saya berblog ni..

No comments: