Wednesday, August 10, 2011

kembar

mak aq jumpa umbut kelapa kembar..sebenarnya dah lama jumpa baru nak bagitahu..comel sebab dia kecik...kalau dulu selalu nak rebut buah ke apa apalah yang boleh makan asalkan berkembar..konon konon dapat anak kembarlah kalau makan..huhu

umbuts
tadi tak buat pon ke-an tu..buat cucur saja..tak dapatlah nak bagitahu korang macammana ke-an tu..aq malas nak perah santan..lagipon ikan sikitlah..ke-an perlu banyak isi ikan..

harini nak medical check up sebab nak masuk u dah lepas raya ni...selamat berpuasa semua..

19 comments:

botol said...

woww..suke mkn mende 2..name ape umbuts? tpi ader name lain kan?? lame x mkn

Nur Salsabilla said...

suka jugak makan tuu :)

botol said...

ader jual kat kedai ke ek??ehehe

AreNieZa said...

dlu kecit2 ske makan bende 2.. berebut..

medical check up ea.. dpt msk u mane??

miloais said...

iols panggil mende tu - tombong... heheheh

nokk... selamat menyambung pelajaran ye... all the best for you!

Kakzakie said...

Lama lagi. Cuti-cuti dulu Sept baru naik kan...:)

Rihan said...

cute nye,hik3.. hmm,congrat dpt msuk u.. gdluck!!

asnizaziz said...

umbut sodap, enak dimakan begitu saja ^_^

Zura said...

ktorg panggil tombong kelapa...suke makan tombong nie..sedap...kalau kopek kelapa je mesti tgk ade x tombong..

sleeping_maniac90 said...

nmpk comey je umbut tuh haha
tahniah erk dpt msuk u nnt.. hehehe

miZz_nizZ said...

gudluck di u nnt ye=) ye ek leh dpt ank kmbo..haha.best r cmtu=P

H.J said...

cari yang kembar 3 pulak

oranglidi said...

wah. lama x mkn umbuk nyior.

congrat a dpt g u. hehe

Waqheh said...

kat tempat gua panggl kumboi nyok...

Aida Omar said...

ingt lagi zaman budak2 asal abah kupas kelapa je umbut nie la yg abah amek..sedap. hehe..

TuJuH BeLaS said...

Kt kedah panggil kumboi..

myb sama tmpat dgn waqheh kot.. hihi..

Tahniah dpt masuk U.. Tapi u mana?

Selamat berposa..

1 lagi.. selamat berkenalan.. =)

mIsS n_n said...
This comment has been removed by the author.
mIsS n_n said...

waa...umbut nyior...best ni..dulu selalu ratah..hehe ^^

btw salam perkenalan..
thanks follow..im follow u back..=)

aizamia3 said...

dulu, kalau makanan yang berunsur kembar confirm tak dapat makan.. alasan tak elok untuk budak2..

sekarang, tak kira nak jugak.. hehehe..