Thursday, September 29, 2011

akhirnya berjaya

alhamdulillah sampai juga ke rumah pukul 5.30 petang dari kl tadi..first time naik bas persiaran sorang sorang dan first time juga beli tiket bas sendiri..tupon sebab aq belajar jauh..so kenalah berdiri atas kaki sendiri..yelah selama ni aq tahu naik bas lompat saja area pahang ni..
naik bas tadi pon mujur aq awal,dapat jugalah tempat duduk last..hujung sekali..sebelah aq semua orang myanmar kot..nasib baik diorang tak menggerunkan..siap pelawa aq makan kerepek pisang dan keropok lagi..seganlah nak ambil..


aq naik bas bulan restu di pekeliling dan alhamdulillah perjalanan aq direstui oleh tuhan dan selamat sampai..laju bas ni,semua bas dia lintas..haritu tak update blog sebab tiba tiba dekat bilik tak ada network..selalunya ada..
yang paling aq suka elok elok aq sampai rumah,kami terus makan nasi sama sama..yang syoknya makan makanan kesukaan aq asam pedas dan ikan goreng..haritu aq baru post entri kat bawah ni yang aq teringin nak makan..erm dapat juga..
aq balik minggu ni pon sebab nak hadiri kenduri pak cik,kenduri belah laki pula dekat kampung aq..hari tu belah perempuan..oklah masih penat lagi..ni baru lepas beraya rumah orang tadi..

doakan aq selamat balik kl pula ahad ni

2 comments:

asy faro said...
This comment has been removed by the author.
Alisya said...

have a safe trip!