Thursday, September 1, 2011

beraya

sejuknya pagi di kampung....terketar ketar sejuknya..masa petang raya pertama bila guest makin berkurang,,kami adik beradik pon pergi beraya di rumah kawan kakak kakak aq..raya di dua buah rumah..bertolak pukul 3 sampai pukul 6 lebih..

kalau pergi rumah kawan kakak aq yang sorang ni menu utama dia memang satay..satay pula besar besar,,yela sate buat sendiri..antara hidangan mihun kuning sup...dah lama tak makan mihun kuning...satay,nasi impit,rendang,kuah kurma,kuih muih..memang kenyang..

 dekat rumah kedua raya ni,dia hidang mihun goreng,ketupat rendang,kuih muih...tapi aq tak makan sangat lah sebab dah full rumah pertama..lupa nak simpan perut untuk second house ni...
keriangan
time kakak aq dengan kawan dia syok sembang ,,kami tak tahu nak buat apa,,kami pon bergambar melompat di depan rumah dia..ok..selamat hari raya..mesti pengalaman korang beraya lagi best kan

erm duit raya semakin bertambah..minta minta bertambah lagi dan mencapai target..huhu

3 comments:

c Kartun said...

salam ziarah raya (^^,)v

Rihan said...

wahh.. meriah nye..

liyana said...

x pnh lg beraya umah org dihidangkan sate, hehe mcm best je :)