Friday, September 30, 2011

bosan beraya

bosan beraya?tak pernah ada orang yang bosan beraya malah eksites adalah kan..suka tengok pic raya hari tu penuh dengan keceriaan..masa ni kami beraya rumah kawan akak..tapi bosan pula sebab asyik akak aq dengan kawan dia sembang..kami tak tahu nak buat apa..
ditambah pula dengan pak cik aq selaku driver yang mengantuk akibat keletihan..akak atas aq pon ajak bergambar sambil melompat..mujurlah depan rumah lengang..apa lagi




pic atas ni konon konon nak buat bentuk i love u..tapi huruf i tak terangkat pula..huhu..sebab masa tu huruf i nak melabur..sebab tu berat nak terangkat..huhu...
sekarang dekat kampung..esok nak kenduri pak cik aq..esok kerja banyak menanti..so malam ni kena tidur dengan nyenyak nak kumpul tenaga...

bestnya jadi pengantin..datang esok terus makan..tak payah nak penat penat..nak jadi pengantin jugalah..

2 comments:

Wanita2u said...

Salam mesra. :) Kak Fash nak ajak lawati www.portalwanita2u.blogspot.com.

Dapatkan juga update di sana setiap masa. Jom suggest this blogshop pada kawan² juga ya. :)

Pelbagai produk kecantikan & kesihatan ada di sana. Recommended products - Sabun Pelangsingan Badan, Sabun Payudara, Herba Dara Semula, Krim Manjakani, Jus Asmaranita, Jus Bidadari, Minuman Super Maxx 5+1. :)


Kini terdapat Promosi Istimewa : Tawaran Hangat : Pakej Bajet Istimewa

Rihan said...

hu3.. m'lmpt2 yek?