Thursday, September 22, 2011

flashback

saja nak mengimbas kembali detik detik family aq menghantar aq di sini..sabtu petang kami bertolak..bertolak awal sebab masa tu orang nak balik rumah dari kampung..memang confirm confirm sesak jalan..kami tidur rumah mak saudara aq..

masa tu lemang memang murah jual..sebab sepanjang gerai tu memang semua gerai jual benda yang sama..lemang kecil rm5,lemang besar rm6..tiba tiba teringin pula makan lemang sekarang ni..huhu


 lepas dapat bilik tu,kami duduk lepak kat bawah before famili bertolak balik ke kuantan sebab ayah kerja esoknya..semua famili aq hantar aq kecuali akak atas aq sebab dia ada kelas..

 ayah aq tak tahu sangat u aq dekat mana..so famili mak saudara aq yang tunjukkan..kiranya 2 buah kereta la menghantar aq..


kakak and cuzin
yang syoknya sepanjang nak hantar pergi bilik aq,,anak anak mak saudara aq yang semangat membawa barang barang aq..yelah barang barang aq punyalah banyak,,,aq lenggang sajalah cari bilik,,,mujur bilik tingkat dua saja..padahal kawan kawan sekuliah aq semua tingkat bawah..huhu

masa on the way dari kuantan nak ;pergi rumah mak saudara memang sesak,,dahla hujan..tapi sesak sesak pon masih boleh berjalan lagilah kereta sikit..tapi perjalanan ambil masa yang lama..alhamdulillah sampai juga aq ke sini..hingga sekarang ni..

erm minggu ni roomate balik lagi..sekarang minggu ke 3 ,setiap minggu dia balik..ada saja alasannya...orang negeri sembilan..

3 comments:

Kakzakie said...

Alhamdulillah dah boleh sambung belajar lagi... yg nak balik selalu tu biarlah dia ada hal atau mungkin tak biasa berjauhan kot...:)

Anum said...

good luck

selipar buruk said...

tajuk kita samala arini..hihi