Wednesday, September 14, 2011

good morning

erm dapat jugalah online di bilik sendiri..dan guna pc sendiri..sebelum ni dekat library saja..minggu ni kitorang ada temmasya sukan..siapa yang terlibat saja..bestla sebab banyak sponsor dan ada tetamu jemputan seperti kumpulan saujana,dato aziz sattar,asyraf imam muda,wani kamilah bintang..tak kenalpon...

sekarang tinggalsorang saja sebab roomate dan toiletmate dah pergi kelas sebab kelas dorang mula pukul 9 pagi ni..aq pukul 11..petang ni ada kokurikulum...tiba tiba tinggal sorang ni rasa macam kerinduan kat rumah muncul tiba tiba..nak tidur takut terlajak..

bilikku di rumah
 erm macam manalah keadaan bilik aq sekarang sebab akak aq belajar..aq pon belajar..so mesti mak aq dah ubah suai kot..nak nak almari aq yang dah kosong,,mesti macam macam sumbat..biasalah tu..yela sebab almari akak aq pon dah tak gaya almari baju,gaya macam almari tilam..almari aq mesti lagi teruk..huhu..

aq tak boleh nak update malam malam sebab slow..lagipon malam malam waktu puncak,memang ramai gila online..kat kafe penuh pon sebab duduk online,bukan sebab makan pon...anyway im happy to be here..walaupon kawan kawan sekelas aq semua tingkat bawah,aq saja sesat atas..

kelas aq ramai budak beijing china,yaman...10 orang kot..comel dengar orang china cakap inggeris sebab mulut tak gerak sangat..tapi fahamlah..esok nak balik kot..cuti malaysia..apa apa pon universiti aq ni memang sangat pentingkan satu malaysia..selalu nyanyi lagu tu..

lepas ni tengoklah nak cerita pasal minggu transformasi mahasiswa pula..kalau rajinlah..

3 comments:

Fatin Farhana Binti Ramli said...

selamat belajar ..

Rihan said...

dh start bljr ek? slmt m'jlni k'hdpn sbg pljr n gdluck..

Anum said...

good luck for ur study