Wednesday, September 21, 2011

riang ria

sepatutnya semalam kami ada presentation untuk subjek adult learning..kami first group sebab first topic..dah la kami baru bincang ahad malam sebab minggu lepas ramai ahli group kami balik..tup tup lecturer kata postpone hari esok..dapat la tarik nafas lega sikit..

kiranya esok ada 2 presentation la..semalam kami sakan ambil gambar tengah tengah dataran sebab nak letak gambar dekat tajuk presentation kat power point..

 mata mata habis kenyit kenyit sebab tengah panas..lagipon kat logo utm tula tempat yang paling cantik untuk bergambar..

tiba tiba masa nak balik nak pergi naik bas..ternampak pula klcc terang terang..selalu nampak tapi sebelum ni nampak berjerebu tiba tiba haritu nampak clear pula..sebab tu kami bergambar..yela kami orang kampung..sebelum ni tak pernak tengok klcc,tiba tiba dok sini sentiasa..

masa nipon tengah panas..hujan panas..baju ni buat aq nampak gemukla..haha..ok..nak siap siap dah..

erm kelas pukul 11 ni kami kena beli newspaper sebab subjek dinamika malaysia untuk malaysian student saja..so kena pergi awal nanti habis pula..

3 comments:

Anum said...

gambar tengah panas cantik ek..hehe

Waqheh said...

riang ria studen malaysia...

Ridzwan Mohamed said...

ooo student utmic rupenye