Tuesday, October 11, 2011

berjimba jimba

jumaat lepas kami keluarla pagi tu..semua orang pantai timur nak pergi beli tiketlah dekat hentian bas putra..last last dorang yang beli aq tak beli pon..lagipon tempat tu mahal..takkan harga nak balik kuantan yang 3 jam tu lebih kurang harga nak ke terengganu..nak dekat 4o ringgit..malasla..baik aq beli dekat tempat biasa..lagipon nak survey dulu..
kami tak sangka pula teksi tu nak berhenti dekat pwtc..lagipon dekat depan tu saja hentian bas putra..depan tu pula putra mall..lepas beli tiket kami pergi putra mall..kebetulan memang murah dekat area bawah tu..macam macam..ada sale..
first time online malam dekat utm ni..lagipon bilik aq tak berapa dapat..so turun bawah floor 1..barulah laju..baru semalam dapat juga aq pergi pekeliling beli tiket raya haji nanti..erm tak sabar pula rasa balik malam..panjangkanlah umur aq..

minggu ni ada task..nak baca buku..

3 comments:

Kakzakie said...

Insya-Allah dapatlah beraya kat kampung Raya Haji ini kan. Kalau di sana mesti banyak daging korban kan:)

Rihan said...

bgus laa beli tket awl2.. xlaa nt kelam kabut jd nye.. juz tgu mse nk lik je kn?? yg 2 laa xsbr nye,he3..

ekin.. said...

insyaAllah dipnjkan umur:)amin..