Thursday, August 25, 2011

coursemate

alhamdulillah kenyang tadi baru lepas makan nasi goreng pataya rm4 dekat kedai depan ni..tadi ingat nak beli kat kafe saja,tapi tiba tiba semua kafe tutup..roomate aq menjerit jerit lapar..mana taknya,seharian tak makan..makan benda remeh temeh saja..
oleh sebab perut minta diisi,terpaksa lah pergi kedai depan..tapi mahal sikitlah..biasalah standard harga kedai makan..nak pergi pasar malam,jauh pula nak berjalannya..lagipon crowded la..
budak kelas aq semua perempuan..kalau ada lelaki pon,lelaki dari negara china..so,kami rasa lebih bebas dan tak perlu nak malu dengan siapa siapa..haritu kelas lambat start sebab lecturer ada meeting sejam..so kami bergambar ramai ramai..kelas aq ni ni pantang ada orang ambil gambar,semua nak bergambar sekali..biasalah ukhwah..
foreigner students from china
kelas aq ramai budak foreigner..8 orang lebih kurang..best juga borak dengan dorang,dapat juga improve english aq ni..cakap saja lintang pukang pon..tapi still faham..tapi agak susah nak communicate dengan student china sebab dorang tak faham sangat..bukan saja dorang tak faham,kita pon tak faham dorang cakap..aq geram aq pon suruh cina malaysia translate dekat dorang..baru faham..huhu..
aq lah camerawoman dalam pics ni,sebab tu gambar tak ada..