Wednesday, October 26, 2011

entri deepavali

mak oi sakitnya hati..entah apalah penduduk flat buat malam malam ni..yang aq geramnya dorang main mercun ke bunga api malam malam ni,,disebabkan tulah aq terjaga dari tidur..amboi ramai betul penduduk india yang meraikan deepavali..menyakitkan hati betul..
tapi bagus juga dapat juga aq update blog..kebetulan terjaga pukul 12 malam..sebenarnya tak tahu nak tulis entri pasal apa..sebab otak tengah pinar,,baru bangun tidur..tadi ujian account susah wei..kawan kawan aq yang lepasan matrik account pon kata susah..apatah lagi orang yang baru belajar account macam aq..
dahla masa tak cukup..takpalah,,redha saja..minggu ni balik..lepas ni parents aq ambil aq kot..sebab akak aq ada konvo khamis ni..dah kebetulan aq cuti,ikut sajalah..lagipon tak pernah lagi tengok orang konvo ni..
erm bagus..lepas konvo,insyAllah nikah pula bulan 11 ni...ok doakan kami selamat sampai dan pulang untuk pergi konvo akak aq nanti..
tak tahan bunyi mercun ni...

No comments: