Tuesday, October 25, 2011

habit ke apa ni?

assalamualaikum..selamat petang..sudah menjadi kebiasaan buat diriku apabila tiba musim exam dan musim bukan exam..kalau macam tu setiap masa lah kan..aq tak boleh duduk sorang sorang,maksudnya macam tak tahu nak buat apa..sebab tangan aq automatik akan menarik rambut gatal sendiri..dah terbiasa..
tulah masalah yang aq tak dapat nak kawal dari aq darjah 5 rasanya..dah terbiasa..ini semua sebab mula mula akak aq saja saja tarik rambut gataldekat kepala aq..lepas tu,aq rasa syok pula,lepas tu pandai pula tarik sendiri..seingat aq masa darjah 5 lah paling ketagih gila tarik rambut sampai nampak kulit kepala..senang cerita almost bold lah..parents aq terus marah..yelah tarik rambut gatal ni tempat nya tertumpu dekat satu tempat  saja..

tengoklah sampai notice board aq pon kena tampal kata kata perangsang untuk aq supaya  ingat..
aq pon cuak,start dari situlah.aq akan pastikan atas kepala aq ada tuala kecik..sekarang ni tarik juga,tapi tak sekerap dululah..satu lagi mak aq selalu marah aq sebab cermin bilik air penuh dengan rambut gatal..yelah sebab aq suka lekatkan rambut yang aq tarik tu dekat cermin..teruk betul..
masuk utm ni,aq ingat aq sorang ada habit ni..rupanya roomate aq pon sekali..mujur dia rajin menyapu bilik,,kalau tak penuhlah bilik kami dengan rambut..ok nak tidur
sebenarnya kan satu kenikmatan kalau kita tarik rambut gatal ni..tariklah..haha..

5 comments:

Pen Biru said...

sy ada kawan yg habit dia suka letupkan rambut..cara nye..dia pegang beberapa helai rambut pastu dia rentap kuat2 sampai bunyi mcm kta letupkan jari..pastu dia kata hilang sakit kepala..

Liyana said...

sy pun suke gak trk rmbut gatal. kdg2 x perasan habit tu, hehe

a i m z said...

ada jugak eh rambut gatal..
haha. tak penah dengar. :)

Sufinah Yussof (SY) said...

SY tak tahu la plak pasal habit macam ni. tapi sebenarnya habit ni tuan badan pon tak perasan. huhu~ tapi habit SY lain la plak. ngeee~

asyraf [= said...

me suke pintal rambut, sampai botak tgah >.<