Tuesday, October 18, 2011

insiden 16 september hari malaysia

ada haritu aq ada post pasal pak cik aq kahwin masa hari malaysia..macam biasa hantaran hantaran pak cik aq daripada tunang dia dulu sampai nikah memang famili aq yang akan handle,dan hantaran hantaran tu memang letak dalam kereta kami..so boleh katakan kami ni orang pentinglah..tapi last last kami sesat jalan sebab masing masing berpecah..
dahla ayah aq tak biasa jalan dekat area sana..tapi sampai juga..kami ingat kami belah laki ni yang lambat rupanya belah perempuan lagi lambat..huhu..
aq dan akak aq memang incharge bahagian hantaran,masa sampai masjid tu,kami kalutlah sebab majlis dah start tapi hantaran tak sampai lagi..kami pon main bagi bagi saja sepupu sepupu yang ada situ suruh bawa masuk hantaran dulu..dah habis tu,kami pon pergi lah masuk..last last akak aq tiba tiba gelak sebabnya:


dia salah pakai sandal..nak tukar kereta dah kunci..yela keadaan gelap tak nampak sangat..dia perasan pon sebab dia rasa tapak tinggi sebelah..huhu..macam macam..
aq pon snaplah gambar sebagai bukti untuk dijadikan bahan ketawa dan kenangan..kesimpulannya,penampilan diri jangan lupa..
erm alhamdulillah baru lepas makan nasi lemak telur mata..

2 comments:

EnciK AxixOu said...

hahah...mcm2 hal..xpe selipar kawin sesuai la g mjlis cm 2..haha

Sufinah Yussof (SY) said...

hahahahahahaha~ kalau dah kalut2 memang dah tak perasan lagi dah.