Sunday, October 16, 2011

jom ikut sunnah our prophet

erm syukur kenyang tadi baru first time keluar pasar malam sabtu..beli nasi kerabu,air tembikai susu dan apam balik..5 ringgit habis..lagipon bukan selalu..aq makan makanan berat pon sekali sehari saja..tapi kecewa sebab apam balik yang aq minat tak memenuhi selera aq,sebab warna dia pucat..tak coklat macam biasa..tapi habis juga..huhu
berbalik kepada tajuk hari tu buka facebook..tiba tiba akak aq tagged aq dalam satu doa ni..aq tak ambil kisah la kan..sebab aq memang lebih suka hide gambar yang orang tagged untuk aq..lepastu tadi usha usha fb,tak ada kerja..rupa rupanya doa yang bermanfaat..doa dekatkan jodoh..terus baca la lepas tu sambil diaminkan doa oleh kawan kawan ku..


amboi akak akak aq ni,mentang mentanglah dah nak kahwin sebulan lagi..terus tagged doa dekat jodoh untuk adik adik nya..bagus juga..kalau dulu ada kawan aq dia sanggup puasa time birthday dia sebab dia kata boleh dekatkan jodoh..erm entahlah..
amalkanlah ea..benda baik patut dikongsi

3 comments:

atiqa aris said...

semoga doa dimakbulkan.hehe

zulaikha zahari said...

Hai. belog lama kita dh tak boleh bukak. yang nie ha. thisisminejustjuju.blogspot.com. now ada belog baru. hahah. rindu kawan kawan blogger . glad to see you again blogger:)

zainul zaki said...

thanx...