Thursday, October 13, 2011

mulakan pagi anda dengan

aq ni jenis cepat sejuk tau..dari dulu lagi kalau ada kelas dekat tempat yang berhawa dingin mesti tak boleh nak duduk diam..ada saja pergerakan yang aq kena buat untuk mengurangkan sejuk ni..sem ni dapat pula semua kelas yang berhawa dingin..
dekat bilik kira ok lah roomate aq memahami aq..paling kuat pon nombor 3..tapi kalau roomate pergi kelas,lagipon dia selalu kelas awal,aq terus pulas no 2..takpon off terus..aq bersyukur sebab aq pergi bilik lain semua no 5..mak oi tak sejuk ke..
dekat rumah pon macam tu..kalau ada akak aq,memang tak boleh nak slow kipas,nanti kena marah..kalau dekat bilik yang berhawa dingin pon,akak aq akan pegang remote aircond..so aq tak boleh nak slow..redha saja..
mulakan pagi anda dengan ucap alhamdulillah lepas tu cabut stokin..sebab aq tidur kena pakai stokin kartun,sejuk dekat sini..maybe terpengaruh dengan member kot..

comella gmbr google ni
apa motif aq letak gambar ni?sebab stokin aq pon strawberry shortcake..ala yang satu seringgit saja..huhu..rumah kami banyak patung strawberry shortcake dengan kawan kawan dia tu..sebab dulu akak aq rajin beli happy meal..dapatlah mainan percuma..

pukul 9 nanti ada first task..tak habis baca lagi..ni online pon sebab sleepy..

1 comment:

Anum said...

good luck for ur task