Sunday, October 23, 2011

personality test

assalamualaikum..memang tak dapat dinafikan hujung minggu di sini memang agak membosankan..bosan sebab asyik menghadap buku saja..sebab selasa ada task..kalau bosan aq prefer turun bilik bawah..sebab nak hilangkan bosan dengan blogwalking..bilik aq tak dapat wifi..slow..
tapi tengah tengah blogwalking tiba tiba rasa bosan lagi..lepas tu kawan aq terus bagi buku ni..
personality test
apa lagi terus segar sebab aq ni jenis suka test personality..tapi agak hampa sebab tak faham sangat english dia..aq buat personality test ni 3 hari 2 malam..nak cari maksud satu satu dekat dictionary lagi,google translate lagi..tapi bagus juga rupanya banyak gila gila english yang aq tak pernah jumpa..dapat ilmu dekat situ lagi..
tapi agak cepat jemu nak test satu satu soalan..tapi aq gagahkan juga diriku..akhirnya siap.
im a peaceful
ada 4 sikap dalam buku ni..popular,perfect,powerdul dan peaceful..hampir semua keputusan yang ada dalam peaceful ni memang menyerupai sikap aq..patutlah buku ni laris gila jualan dan tak sia sia aq sengkang mata 3 hari 2 malam nak buat benda ni..selama ni aq pernah buat personality yang lain..tapi personality test yang ni memang hampir benar..
dalam buku ni kata orang peaceful ni kelemahan dia agak tak berani nak suarakan pendapat dan berhadapan dengan orang ramai..thats trues..its me..tapi jangan risau aq akan cuba beranikan diri..
ok gud nite..doakan aq dapat jawab task account esok dengan baik..

2 comments:

istadartiah shamsudin said...

okay all da best !

* s.H.y.R.a * said...

wah cam best je buku ni? cam nak crik 1 la..haha