Friday, October 14, 2011

senyum itu indah

banyak perbezaan dari segi persekitaran dengan kalau kita nak bandingkan dengan sekolah dulu kan..dekat sini aq perasan komunitinya tak berapa suka nak senyum..maybe dorang selalu makan benda masam kot sampai kan urat muka tak boleh nak senyum..dekat sini dah la ramai yang cun cun tapi sayang tak gunakan kecomelan dorang tu dengan senyum..
ala senyum bukan susah pon..dapat pahala lagilah..sebab sedekah..maybe dorang tak pernah dengar lagu najwa anak tpm tu nyanyi lagu senyum tak perlu kata apa apa..tak kisahla..
entahla maybe aq dah terbiasa senyum kot even senyuman aq jarang dibalas..yela dekat sekolah dulu kalau tak senyum kena sound..biasalah budaya persekitaran berbeza..maybe budak kl tak suka senyum sangat kot..maybelah..


cakap pasal senyum ni,rindu nya dekat husna,budak yang aq jaga dulu..dia tak adalah comel sangat tapi dia suka senyum..tu nampak comel sangat tu..dah lama tak jumpa dia..last jumpa bulan 7..
harini jumaat..macam biasa aq ditinggalkan keseorangan lagi..semua orang balik rumah..untunglah rumah dekat...
insyAllah mak ayah datang melawat petang ni..baru first time melawat aq..huhu..


8 comments:

Kakzakie said...

Padanlah cerita senyum sebab mak-ayah nak datang petang ini ye. Syukurlah. Kakak tumpang senyum sama

Liyana said...

dulu kat asrama, klu x senyum dgn senior, kena panggil wooo, nama naik kat senior, abis la kena brainwash, hoho

senyum jela.. bkn susah sgt pun kan.. :)

atty's said...

mesti petang ni lagi senyum lebar, mak ayah nak dtg.

dihadiha said...

oh super2 junior UTMKL.
UTMKL dah cantik rupanya skrg

Senorita Nadira said...

senyum, tak perlu kata apa apa :))))))))))))

fareha said...

saya suka orang yang senyum. sebab senyum boleh buat kita positive.

meemawmee said...

senyum~~ ^__^ teringat kalau nak amek gambar pasport g blatih senyum depan cermin dulu. hahaha

z a z a said...

btul3, klu syum sume cantek