Tuesday, November 1, 2011

aktiviti setiap malam

assalamualaikum..huhu..petang tadi pukul 5.3o senak sangat perut makan nasi tomato...alhamdulillah..samapi tak boleh nak duduk punya kenyang..tup tup lepas solat maghrib,dapat mesej ada training 7.45 malam..bagus juga training awal,dapatlah melegakan perut ni..biasanya pukul 9 malam..dengan tarining ni,dapatlah aq mengeluarkan peluh setiap malam..
tak pernah pernah aq masuk tarian..dulu masa sekolah masuk kawad kaki dan senam aerobik..lebih kurang sama saja dengan tarian..tapi kadang kadang aq selalu tersasul nak hentak kaki macam drilling dan tabik..aq masuk tarian ni pon macam bidan terjun sebab tak cukup orang..tarian joget aq masuk siap pegang payung cina lagi..

biasanya kami training dekat bilik kebudayaan,sejuk sikit air cond..tapi tiba tiba malam ni ada event kat bilik tu..so kami terpaksa lah pergi dekat bilik rekreasi dahla dengan panasnya...rasa macam menari dengan peluh saja tadi..tak pa sihat..
lepas habis training,tiba tiba perut rasa lapar pula,tadi bukan main lagi senak nya..oklah pen off lepasni ada meeting dengan group pasal presentation..mak oi letihnya..
selamat malam

No comments: