Saturday, November 5, 2011

aktiviti tangan sambil menonton ask

assalamulaikum dan salam 1 malaysia..tahniah buat pemenang pemenang anugerah skrin..ask tahun ni agak hambar maybe sebab tak ada orang veteran..dato ct yang biasa perform setiap event pon tak ada..memanglah tak ada sebab mostly artis join maharaja lawak mega yang juga live..dato ct pon regular jury..
lepas berakhirnya ask,terus tengok maharaja lawak..tangan kami pon masih bekerj alagi untuk membungkus kecil kecilan


kerepek bawang yang siap di packing
 kami kena packing banyak banyak sebab kenduri ni two couples of brides..so mestilah ramai kenalan kenalan mereka+sanak saudara..sampai sekarang pon masih memacking lagi..aq dah surrrender..kadang kadang aq jadi chipsmore..ada lepas tu hilang..
baguslah orang dulu dulu bagi telur rebus time kenduri..tapi sekarang macam dah semakin hilang budaya tu..padahal pemberian telur melambangkan kesuburan buat pengantin..
oklah nak pergi survey dapur..tiiba tiba rasa lapar..

5 comments:

ainasuhana said...

ramai jugak yang bagi kerepek untuk kenduri kawen skrg..

fareha said...

wow, nampak best. suka pergi kenduri kahwin

Rtp Farra Arisha said...

kerepek bawang sedap..:)

alKhattab Batik - Classic Elegant Unique said...

nak tanya, buat pembungkus kerepek yg siap ada seal tu, berapa rega nya kak? sbb biase packing kerepek ni,pakai plastik biase pastu seal pakai lilin/alat seal yg letrik tuh.. :)

acuyuhan said...

satu seal ade 100..2.9o lbh krg..