Thursday, November 3, 2011

besarnya bear

selamat midninght..kenyang sangat lepas mengeluarkan peluh dengan menari,kami terus pergi makan dekat gerai desa rejang..tak pernah pernah aq tempah makanan semahal ni,lagipon bukan selalu,,kami makan nasi putih,tom yam,khailan dan telur dadar..teringin nak makan kuah masam..
semalam masa nak ambil air dekat water cooler,masuklah bilik member ni,tiba tiba ternampak bear sebesar orang..tak pernah peluk bear besar macam tu..terus peluklah..comel tapi dah lembik..terbantut niat nak ambil air
besar kan
 apa lagi,aq pon terus borrow tudung kawan aq,then bergambar..terus campak bear kecil tu,then peluk bear besar tu..
erm tak sabar nak balik malam ni nak bercuti seminggu raya haji sekali dengan mid sem holiday..ceh padahal baru balik cuti deepavali last week..
doakan my journey to kuantan selamat dan sentiasa direstui Nya..lagipon bas aq bulan restu..

3 comments:

ainasuhana said...

nak bear besar macam tu jugak lah..

selamat balik bercuti raye..! heehe

Anum said...

besarnya
mesti best peluk

Liyana said...

mesti buat bantal peluk tu, tu yg lembik, hehe