Friday, November 4, 2011

cuti raya haji

assalamualikum..selamat pon sampai rumah malam semalam..sampai sampai terus akak dan abang bawa pergi makan..dah memang lapar gila..seharian tak makan..sakit hati betul dengan seat aq tu..aq nak tidur tak boleh nak kebelakangkan seat..sebab tempat nak tarik tu patah,i guess..lenguh kepala tidur tegak..

 sedapla air sweet corn ni..patutlah menang undian ni..tak sia sia siapa yang mengundi..tapi limited edition..
ada satu kejadian di mana member aq tertinggal bas..maybe dia tak tahu nak ambil bas kat mana..sebab hentian bas putra banyak stesen..dia pula seorang saja..dahla balik kelantan..
last last kena beli tiket lain..nasib baik ada lagi..pagi ni kot dia naik semula..erm minta minta la dia selamat sampai rumah..
pagi ni bangun bangun,tak ada orang kat rumah sebab diorang semua dah pergi kerja..aq pon usha usha lah dapur,lapar..last last jumpa sambal petai..erm yummy..makanlah dengan roti..baru hari tu terbau bau petai dekat u,tiba tiba dapat makan..
good morning semua..mulakan pagi anda dengan ceria

4 comments:

Anum said...

moning..layan sambal petai pepagi...
kesian kwn adik

Liyana said...

kesian kt kwn tu...

sedapnye smbal petai...

KAMIHIDUP said...

selamat pagi!

teratai said...

selamat pagi, n selamat hari raya haji juga:)