Friday, November 25, 2011

entri tiada kelas

selamat pagi..assalamualaikum...kenyang rasa perut selepas di isi coklat toblerone...coklat lebih nak buat hantaran hari tu..sekejap saja habis..aq tak boleh ada coklat depan mata,mesti nak habiskan terus..lapar sebab semalam pergi training tarian satu malaysia pula..nak perform dekat dataran merdeka 3/12 ni..insyAllah..
tak ada kerja semalam,,sementara menunggu kelas pukul 4,lepas lunch lepak lah dekat area ni..sambil camwhore...



ok...selamat hari jumaat..pen off..cantik tak baju kami..baju t shirt kediaman...
di sini aq nak ucapkan selamat hari lahir buat satu satunya abangku yang masih sendiri menjaga adik adiknya..semoga panjang umur dan sentiasa mendapat restu Allah..satu lagi semoga dapat jodoh cepat..

4 comments:

Liyana said...

umr abg bape? blh kenen2 kan dgn kawan2 yg masih single... hehe

Anum said...

hehehe
rajin study

Kakzakie said...

Lepas abang settle-down giliran jatuh pada siapa agaknya ye hihi...

sugar2 kapas strawberry said...

wah..perform utk event apekah?