Friday, November 18, 2011

international conference

sementara mata ni tak mengantuk,baik aq post entri dulu dulu..masa tarian..persembahan ni untuk dean dean luar negara sebab dekat utm ada conference..entah lupa nama event tu apa..so memandangkan jemputannya luar negara,mestilah kita menunjukkan budaya kita..
antara persembahan yang dihidangkan ialah silat,1 malaysia,dikir barat,jingle nona dan of couse inang zapin,tarian aq..pakai baju bodoh bodoh saja..masa nak tunggu tarian tu,memang lapar gila,,nak makan tak boleh lagi sebab takut comot lipstik..lepas menari,baru melantak..



nasi beriani..makaroni...

spagheti udang dan mushroom
 tak sedaplah kuah mushroom..last last aq makan spagheti dengan kuah nasi beriani..lagi sedap dan pedas..macam mi kari pon ada,,
suka airnya..dan tart buah

done..tiba tiba rasa lapar pula...tadi sampai sampai rumah,,terus makan gulai ikan yang siap terhidang atas meja..sebab aq seorang saja tak makan lagi,,so baik makan dulu...lepas ni ramai lagi on the way nak datang rumah..jom pakat pakat datang..
selamat cuti sekolah

3 comments:

idea semulajadi said...

menari tarian ape?
saya menari jugak, tapi da dekat setahun berhenti~
rindu plak nak menari~

Anum said...

bestnya pandai menari ek

dayah SnoW Heuka said...

susahkan na jadi peserta niyh :).. coz sy pon penah jadi gitu huhu.. ape2 pon anda mesty pndi nari naty :D