Monday, November 21, 2011

majlis potong kek

sabtu malam..berlangsungnya majlis potong kek..sepatutnya selepas maghrib tapi..satu pasang lagi pengantin masih belum pulang sebab pergi bergambar out door..padahal masa tu saudara mara sudah memenuhi ruang rumah..akhirnya majlis berjalan selepas isyak..
kek kakak first

kek kakak second

kek budak budak
kek kat atas ni sepatutnya nak buat hantaran tapi..salah sukat pula orang buat kek tu..so jadilah kek makan makan biasa..


erm sedapnya tiba tiba rasa nak makan pula sekarang..hari tu makan krim saja sebab kenyang sangat..ok dah habis dah semua event di rumah kami..lepas ni aq akan update pasal majlis sambut menantu kedua dua pengantin..
minggu ni banyak sangat ujian dan assignment..doakan aq

2 comments:

Cik Amyra said...

cam bestt je kek tuhh ;)

♥ ROS ♥ said...

dah follow.. jom follow kita jugak.. untuk sharing2 n smangat bblog... :)

rizaros.blogspot.com