Friday, November 11, 2011

rindunya jadi babysitter

selamat petang..rindu nak main dengan baby..nak kacau dia tidur,nak mandikan dia..bestnya saat tu..masa aq jadi babysitter selama 5 bulan..5 bulan lagi duduk rumah tolong mak..1o bulan aq cuti lepas form 6..dah besar  dah sekarang,dah tumbuh gigi,dah boleh jalan dah.,
video
daah lama tak jumpa husna,last jumpa masa bulan 7 time akak aq bertunang..video dekat atas bi masa hari last aq jaga dia..masa hari last jaga dia,asyik menangis saja,minum susu,makan nestum muntah..samapi tak ada baju nak pakai dah..macam tahu tahu saja haritu hari last jaga dia..
sekarang ni mujur ada baby kucing baru lahir..dapat jugalah aq bermain dengan diorang ..comelnya..erm bila lah agaknya nak jumpa husna lagi..
selamat pengantin baru,selamat hari lahir atau selamat bagi semua event yang diadakan pada hari ini..11/11/11

3 comments:

Anum said...

bestkan main ngan baby

meemawmee said...

saya suka tengok baby, tapi takut nak pegang. Diorang sangat..fragile? lembut betul. >.<

oh oh, sy tagged awak dalam entri saya di
http://pusakberjoget.blogspot.com/2011/11/replying-asyraf-is-very-humbles.html

hope dapat jawab. :)

Rihan said...

wahhh.. dh de pnglmn jge baby.. its gud.. hmm,mmg sonok ngn baby ni..