Friday, November 18, 2011

spent time

assalamualaikum..rupanya dah seminggu tak update..memang agak padat jadual sebab..minggu ni penuh dengan task..baru balik ahad minggu lepas sempena raya haji,,tak hilang penat lagi kena training tarian sebab esoknya persembahan..lepas tu baca buku,nak ujian..tak fikir pasal blog dah..padahal setiap hari online dekat fon..
nak cerita sebelum hantar aq balik kl ahad minggu lepas,kami adik beradik except my brother(accompany my parents ambil tok)pergilah jalan jalan dulu..maklumlah boleh katakan keluar bandar terakhir sebagai bujang sebelum akak akak aq nikah petang ni..dapatlah makan free pizza..

carbonara spagheti

cheese fried rice


mushroom soup tak habis..

lupa nama apa
pizza ni sedap...tapi muak sebab dia semua cheese..bulat bulat tu cheese..aq rasa macam makan telur kuning saja..last last tak habis..aq pon bungkus bawa naik bas,makan dekat u for lunch..jimat duit..
malam sebelum tu,kami makan mcd...asyik makan fast food saja..
sebenarnya penat ni baru sampai rumah tadi..tapi tak rasa penat sebab rumah ramai sanak saudara nak memeriahkan lagi kenduri..cuti sekolah pon dah nak bermula...
semoga dipermudahkan urusan semasa akad nikah my sisters nanti