Wednesday, November 2, 2011

why cats so cute???

selamat midnight...aq tak boleh kalau jumpa kucing,mesti nak ambil gambar..comel wei..sampai rumah kami pon dah berlamabk lambak kucing kami bagi makan..kucing kami Tembun dah makin gemuk aq tengok,nak nak sekarang ni akak aq tengah cuti..memang dia jaga makan minum betul..
memang comel kalau gemuk,tapi kalau bergaduh,kalau kucing aq nak kejar kucing lain..mesti tak lepas sebab kucing lain tu kalau nak selamatkan diri suka masuk dalam pagar rumah orang sebab dia tahu kucing aq tak muat masuk pagar..huhu..

cutenye
 kucing dekat atas ni masa kami tengah makan kat hentian..tiba tiba dia naik atas kerusi antara mak dan ayah aq..tapi kami tak tahu nak bagi apa sebab kami semua makan nasi lemak time tu..
kucing aq belah kanan sekali
 Tembun tu makin gemuk makin kedekut nak kongsi makanan dengan kucing lain..sebab tulah kadang kadang akak aq kena sediakan makanan asing untuk Tembun..mengada ngada dan fussy betul..aq balik rumah hari tu makin bertambah tambah kucing.
sebenarnya kucing ni spesies harimau kan..tapi kalau dia besar macam harimau,aq tak nak suka dah,,takut..mujur kucing kecil..
pen off..esok tak ada kelas..ada koku saja waktu petang nanti..

3 comments:

KAMIHIDUP said...

kucing memang selalu buat muka cute.

Liyana said...

tgk kucing pun blh hilang stress.. ckp2 dgn die, mcm die phm je, hehe

Sue_Echan said...

eee... comeynyeee.... suke sgt ngan meoww...