Monday, December 5, 2011

is it true?

good afternoon..hari ini satu kelas saja..just pagi..tak boleh nak buat kerja lain sebab perut full baru lepas lunch kari ayam,,duduk sorang sorang observe satu bilik..sebenarnya nak cari sikat sebab sikat hilang,tiba tiba terpandang pula baju roomate yang tergantung..tertarik dengan ayat di bajunya..huhu
memang betul pon kan
biasalah perempuan kan ada 9 nafsu... aq biasa biasa saja,maybe status student menghalang dari shopping..


erm..nak tidurlah kejap..tapi sebelum tidur kena pick one of the colour note..kena baca sampai lelap..bukan apa,sebagai salah satu langkah sebelum menghadapi final exam..yela,aq ni jenis malas menbaca..

patutlah sikat hilang,rupanya masuk dalam lubang tandas..sedihnya..

3 comments:

mira maisara said...

kreatifnya selit nota cam tu :D
tak pebah terpikir ponn

CintaZulaikha said...

hamboiii, nota..kalau cik mia kat ats nih pon tak terpikir, akak apatah lagi...

ikanmass_oren said...

woo.. sangat kreatif.. :)