Saturday, December 17, 2011

lunch time

assalamualaikum
hari khamis lepas,memandangkan kelas petang batal,so kami decide nak lunch kat kafe..jarang makan kat kafe sebab nak rush,nak kejar solat,nak kejar kelas lagi..biasa makan roti..pukul 11 dah habis kelas pagi.

memandangkan aq seorang saja yang tak lunch,aq pon ambil la gambar..tak tahu nak buat apa..aq dah kenyang makan nasi goreng pagi tadi sebelum kelas sebab tu tak lunch..sepatutnya nasi goreng tu nasi goreng malam sebelumnya,tapi memandangkan lepas hari keusahawanan berakhir,tak sempat nak makan,punyalah letih terus tidur..mujurlah nasi goreng tu masih elok keesokannya..

 best tau kafe ni sebab nampak ekslusive dan tak ramai orang..kafe ni biasa foreigner student,lecturer yang makan sini sebab kafe ni pon ada makanan selain makanan malaysia..western food,makanan timur tengah..
lepas lunch,diorang semua balik..tapi aq tak balik lagi sebab ada discussion sampailah pukul 5 baru balik..then,dinner dekat flat..still dengan orang yang sama lunch tadi..first time makan kuey tiow kungfu..
erm tak sabar nak hantar semua assignment ni next week,then boleh balik dengan tenang krismas ni..nak balik before final exam..
al fatihah buat encik sanusi,ayah kawanku yang baru meninggal khamis malam jumaat..sedih kawan aq tak sempat tengok sebelum meninggal..

1 comment:

sueMUNCET said...

hye..

jemput join giveaway from blog suemuncet..

http://suemuncet.blogspot.com/2011/12/giveaway-from-suemuncet-blog.html

terima kasih.. ;)