Saturday, December 10, 2011

sabtu yang berjimba jimba

selamat malam..tadi keluar bandar..tujuan utama nak beli sikat sebab sikat hilang,dapat jugalah sikat 1.2o..lagipon dah lama tak keluar,,so better keluar sekarang sebelum final exam nanti..banyak perkara nak settle kat bandar..
saja bergambar sementara menunggu teksi..
kawanku bersama pak ciknya
mujurlah pak cik kawan aq ni ikut sekali,dapat jugalah dia pilih yang terbaik untuk member ku..bagus juga ada orang lebih berpengalaman,,tak adalah kena tipu..
lunch nasi ayam hailam
 aq tak tahu apa specialnya nasi ayam hailan ni..4 orang makan nasi hailan dengan air biasa biasa semuanya rm32.7o...mahal wei,boleh katakan seorang makan rm8 lebih..nasib baik kenyang..maybe sup nasi ayam hailan ni rasa macam mushroom soup..
coursemate
muka happy kawanku selepas dapat laptop yang diidamkan..
 then lepas habiskan selama 2 hour dekat low yat,kami pergi times square..cantikla decorate christmas ts..ada satu giant snowman..tapi tak dapat nak bergambar sebab ramai orang lalu lalang..

 sementara menunggu laptop member set up apa apa yang patut,,pergilah lunch...
 mula mula keluar terus pergi balai polis buat report..plan nak report dekat wangsa maju tapi dah tersalah naik platform dekat lrt,so pergilah yang mana dekat..then pergi low yat..tak puas hati betullah dengan tandas dekat low yat..5o sen sekali masuk..cekik darah betul..dahla sistem paip nya pelik..huhu
hari ni kami bergambar semua guna handphone member sebab handphone baru mestilah kena guna..dapat save battery fon aq..kami keluar dari pukul 9 pagi sampai 6 petang..lama wei sebab masa dihabiskan dengan survey laptop dan tersilap lrt..
ok..pen off..done..minggu depan ada task..

2 comments:

CintaZulaikha said...

berjimba beli lappy..waduhhhh seronoknya...

Aku Bukan Sape-sape said...

kempunan nk ambk gmbr dgn snowman..huhu :D