Thursday, December 29, 2011

transformasi diri

assalamualaikum salam sejahtera..
semalam kelas terakhir,hari ni dah start study week coz next week dah exam..erm pejam celik pejam celik dah nak habis sem..masa itu emas..tadi lepas asar,tak tahu nak buat apa,nak buka buku,takut buku yang baca kita..nak tidur,nanti gila tidur lepas asar,so bacalah buku GEN Q..

alangkah bestnya kalau ada karoke macam ni..
berikut perbualan biasa yang boleh mendapat pahala kalau diubah..pahala free beb..sama samalah transformasi diri 

perghh...gempak gile...tukar kepada  subhanallah
OMG..oh my god...      tukar kepada  ya Allah
terbaek...                     tukar kepada  alhamdulillah
ok...orait...                   tukar kepada  insyAllah
celakak...                    tukar kepada   masyAllah
elemak...lupa lak...     tukar kepada  Allahumasolliala 
                                                             muhammad
arghh...pening...           tukar kepada  astaghfirullah
eee...teruknya...          tukar kepada  nauzubillah
opocot...                      tukar kepada  Allahuakbar
hek eleh...                   tukar kepada  La ilaha illallah

 erm kenyang tadi makan kueytiow hong kong..rupanya lebih kurang sama dengan kueytiow kungfu..yang bezanya cuma kueytiow kungfu balut dengan telur,kueytiow hong kong balut dengan tepung jagung.
jom study..

3 comments:

Awie Omar said...

Assalamualaikum / selamat sejahtera
Terima kasih sebab sudi follow blog AWIEOMAR
dan sudah tentunya saya dah follow blog
saudari yang amat menarik perhatian ini.
Ada tak baca entri yang saya post di bawah ni?
http://awieomar.blogspot.com/2011/04/next-top-blogger-pengenalan.html
Niat sebenarnya nak pelawa saudari
untuk menyertainya. Harap sudilah turut serta.
Kalau sudi nak jadi peserta - maklumkan saja di ruang komen
entri kamu di sini (saya akan tengok balik)
atau komen saja di blog saya.
Jika tak nak pun takpe. Maklumkan macam tadi jugak.
Atau kalau tak nak maklum balas pun tak
mengapa - saya anggap kamu tidak mahu menyertainya
selepas dua hari mesej ini di kirim.
Anyway, terima kasih kerana habiskan baca.
Saya akan tunggu keputusan anda. PEACE.

Waiz Aufa (Penasihat Yang Setia) said...

cepat tukar ke cbox.. =)

Picoz Shupalula. said...

bagus entry. menarik. hehe