Tuesday, January 10, 2012

berjalan jalan

assalamualaikum.
selamat petang..dah lama tak keluar jejalan sebab sekarang ni musim exam..duduk terperap sajalah dalam bilik menghadap buku..dah namanya student,tak kan lari dari buku dan exam...2 more paper to go this sunday and next monday..then going home..
keluar pon nak beli tiket balik..kalau tak ada sebab,takkan keluar..kalau keluar pon just beli nasi lemak dekat  depan..ingat lepas beli tiket nak terus balik,tapi tiba tiba saja kaki kami bertiga ni melangkah ke hentian lrt..tangan pon siap menekan button nak beli token lrt..
so pergilah lunch dekat foodcourt putra mall,ingat nak makan fast food,tapi malas..

kuey tiow sizzling..1 set
 sebenarnya tak suka sangat sizzling ni,tapi tiba tiba tekak nak makan..
kami ingat nak beli tiket saja,sebab tu pakai sesimple simplenya..
selamat exam bagi sesiapa yang exam..
tadi hati berbunga bunga sebab dapat panggilan murah rezeki..dapat juga setelah sekian menanti..doakan aq dapat jawab exam dengan mudah dan excellent result..
nasib baik anugerah juara lagu 29 jan..tahu tahu saja..kami tengah cuti sebulan nanti..yeye dapat tengok..

7 comments:

Syazwani Mazlan said...

good luck!! sedap szling tuu..pebret..:)

Cik Yuyu said...

pehh..lapa tetibe. heee~
gud luck exam nnti. buat elok2 tau!

::CIK LYNN:: said...

gdluck exam..=) sma la kita...mggu dpn gk abih exam...

KAMIHIDUP said...

good luck. :)

izyantyPersonalTaste said...

banyak sayur suka... :)

Leods said...

http://walkstatic.blogspot.com/2012/01/giveaway-ni-sepatutnya-dilancarkan-pada.html

anda ditagged disini..thanks :)

Wawa Tasliman said...

tetiba lapar bila tengok set makanan tu.. yummy..