Wednesday, January 11, 2012

on the table

assalamualaikum..selamat malam..mengantuk sebab tak ada orang nak borak,roomate balik,,urgent..tak tahu nak buat apa so ambillah gambar apa yang ada depan mata sekarang..


kerepek bawang jengka 14 seharusnya ada daripada zaman sekolah sampai sekarang,untuk mengelakkan rasa lapar dan mengantuk..
gambar sendiri penting untuk tatapan sendiri untuk memotivasikan diri kalau malas nak baca,sebenarnya nak letak gambar mak ayah,tapi tak ada..so tempek kat blog saja la..
kotak tisu haruslah ada..kot kotlah aq tertidur sampai drooling tanpa sedar..haha..tapi tak pernah berlaku pon..
gula gula (dalam plastik hitam) lebihan majlis kenduri hari tu pon kena ada..sebab aq suka chewing something..tak adalah bosan sangat..

saja letak gambar mak ayah,,dapat pahala free..tengok gambar parents antara perkara2 kalau kita lihat dapat pahala..ok since im alone,lepas ni nak turun bawah nak tidur bilik kawan..

aq tak boleh membaca sambil dengar lagu kat earphone..tapi kawan kawan aq boleh..kalau subjek mengira bolehla dengar..


7 comments:

Nurhafizin Amin said...

aku kalau ikut mood, kadang-kadang boleh dengar lagu, kadang-jadang tak boleh. hehe.

Firdaus® said...

sweet nya ur parent~

Ika Razak said...

mesti sekarang ni awak tengah exm kan? gud luck dear.. :D

..ika itu aku.. said...

parent kite sumber inspirasi tertinggi ^_^

noname said...

senyum simpul mak&ayah,hargai mereka!

VPH Author said...

haha note kat bawah tu sempoi je..saya follow sini..:)

http://budakperempuanmenulis.blogspot.com

Wawa Tasliman said...

ha kerepek tu perkara wajib.. dulu time wawa study utm pun mest ada stok kerepek.. :)