Tuesday, January 3, 2012

selamat tahun baru

assalamualalaikum..
alhamdulillah murah rezeki..petang tadi teringin nak makan nasi lemak,tup tup tadi roomate baru balik,bawa nasi lemak+pau+buah pulasan..kebetulan memang tengah lapar,sekarang kan study week,,memang cepat lapar sebab banyak menggunakan otak..
banyak kenangan yang berlaku dalam tahun 2011..antaranya 
tahun ni first time aq kerja sebagai babysitter,cari pengalaman jaga budak kecik even aq tak ada adik..
wan aq meninggal pada 30 jun 2011..

first time aq dapat belajar jauh dari famili..dari aq form 1 sampai lah form 6 dekat area kuantan dan pekan saja..sekarang dapat dekat kl..


keluarga aq bertambah dan akhirnya dapat juga tangkap gambar family..sebelum ni tak pernah ada gambar satu family..

then,jumaat ni exam..k nak study..
selamat tahun baru 2012..kalau ikut tahun umur dah 20,tapi hakikatnya baru genap 19 tahun...

8 comments:

KAMIHIDUP said...

selamat tahun baru. :)

Cik Ana said...

Good luck sys :) happy je famliy akak :)

Semut Senyum said...

happy new year!!!

fisa othman said...

happy new year!!

Ismi Ijmi said...

assalamualaikum

misz h0neyz said...

Tudung Bawal Plain & Dwi Tone is back..!!
warna & harga yg menarik..
grab it n0w..!!
;)

http://showmeshawlsecrets.blogspot.com/

Picoz Shupalula. said...

selamat tahun baru

Aida Omar said...

wasalam..
selamat tahun baru..nampaknya semuanya peristiwa manis2. :)