Saturday, February 25, 2012

outing with voucher

assalamualaikum selamat petang
lepas habis pembelajaran minggu pertama sem ni,pergilah keluar niat untuk membeli buku memandangkan baucar buku tak guna lagi so better guna before expired..pesta buku hari tu gagal untuk menarik minat acu membeli disebabkan acu lebih suka fikir banyak kali sebelum beli..

memandangkan buku yang kami cari itu,latest edition..so amatlah fatiguing sebab limited book..mula pergi kedai buku area jalan TAR,itupon satu buku satu kedai..lepas habis bookstore area jalan TAR kami cari,pergilah pula klcc sebab kawan acu seorang lagi dah menangis tak dapat buku lagi..kami pergi Kinokuniya..

google pic

memang huge coz look like a library..take time nak cari sebab banyak bercampur dengan international book..akhirnya jumpa selepas badan membongkok bongkok mencari..mujur sempat sebab buku tu pon tinggal satu saja..

lepas struggle mencari buku,pergilah lunch di area klcc juga..memang hectic and crowded dengan pengunjungnya..maklumlah masing masing perut lapar..selepas tawaf 7 kali mencari seat..jumpalah seat kosong..as usual,makan sizzling sebab kawan sorang ni tak nak makan fast food..to be fair,together lah makan sizzling..muak makan ayam isi..

hotplate
ha!sebelum pergi klcc,kami ambil lrt dekat bandaraya..so lalu sogo..ada sale pakaian branded sampai 70 percent..kami pon ambillah kesempatan membeli dengan berhemah..pergilah sementara ada sale..sogo memang mahal tapi kalau sale memang murah..
ok.pen off..today skip dinner coz full lunch tadi..esok nak dengar ceramah 5 jam..

1 comment:

Azee Hana said...

baucer buku saya pon tak tau nak beli ape dah..=)